Nyår i england

I år bar det av till England och min kollega Andrew för att fira nyår där. Jag åkte till flyget i Västerås på tisdag lunch och kom fram i god tid. Planet till England var så gott som helt fullt men jag fix en bra plats långt bar i planet och en liten tjej med sin pappa bredvid mej. Det lönar sig att ha priority bording på Ryan Air även om det kostar några kronor.

Och jag kan använda säkerhetsbältet i planet utan att behöva be om en förlägnare – hurra – så viktnedgången ger definitivt resultat.

Framme i Stanstead så landade vi på tid som vanligt och när jag hade kommit ut ur planet så ringde jag Andrew och sa att jag var framme och han var i bilen så vi bestämde var jag skulle bli upphämtad. Det fungerar jättebra för Andrew bor så nära Stanstead att han hinner dit medan jag får min väska och hinner genom imirations, vanligen.

Denna gång gick det lite fortare så jag knallade ut till stora vägen och väntade på andrew så slapp han betala 3 pund bara för att åka in och hämta mej. Jimmy var med också och det var som vanligt roligt att träffa honom också.

Torsdagen var en lugn och skön dag men lite jobb och hel del prat med mera.

På fredagen så kom David and Jean över på kvällen och vi hade en Curry kväll. Allt från ganska lugn och inte allt för heta rätter – Jean gillar inte för het indisk mat men Andrew å andra sidan gillar väldigt het så det blev lite av varje. Bland annat så hade dom ett potatismos med chilli i – och det var jättegott men man var inte beredd på det.

På Nyårs afton ville Andrew ut och åka lite så vi åkte till Hatfield Forrest. En gammal skog som var jaktskod för Robert the Bruce (skotts kung) sedan 1200 talet. Den är ganska nära här och aldeles bredvid Stanstead flygplatsen. Vi promenerade runt den lilla sjön och nadrew fotograferade lite.

picture-093

På kvällen sen så var vi först öven en sväng till en av Andrews grannar som hade ett stort party med massor med folk så vi var där och önskade gott nytt år. Sen kom david och jean över igen och vi firade nytt år tillsammans med Barbara och Tom som kom över senare.

picture-095 Andrew och Jimmy

picture-096 Barbara och Tom

picture-097 Jean och David.

Så gott nytt år på er alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.