Julen 2011

Julen var lugn och skön och julafton och juldagen var jag hemma själv och bara tog det lugnt. Tittade på TV’n och missade givetvis inte Kalle ankas jul. Det är viktigt. Annars så håll jag på en hel del med att titta på BlueRay versionen av Sagan av ringen som jag fick av Andrew i julklapp. Den är gigantisk. För varje del – jag har bara kommit till första ännu – så är bara filmen på 2 BlueRay diskar. Och sen är det 3 DVD’er med extra material. jag älskar ju extramaterial så det var mycket att titta på.

På annandagen bar det av upp till Zarah för jul med barnen.

På vägen upp stannade jag först och hämtade Irmelie hos Stefan och sen var det hem till David och Lisa och hämtade dom och Tyra.

Sen var det vidare upp till Zarah.

Väl framme så kom vi minuter före Zarah som var och hämtade Ylva på från bussen.

picture-088 Vi startade det hela med att prata och ta det lungt och sen blev det julmiddag. Alla hade med sig olika saker så det blev ett jättejulbord av det hela. Själv så kan jag ju äta typ 2 prinskorvar, lite skickan och 2 köttbullar sen är jag helt proppmätt men vad ska man göra. Om jag bara tade det lung och långsamt går det bra.

Efter middagen var det julklappsöppnande och vi hade en underbar stund med marror med julklappar (mest till barnbarnen) och trevligt.

picture-089 picture-090 picture-092

Sen var det dags att åka hem. Lisa, David och tyra åkte med mej hem till Uppsala och sen bar det av hem.

Jag trodde det ev skulle vara mycket trafik men det var lugnt och redan hem gick utan problem.

Några mer bilder finns under PhotoAlbum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.