Besök hos Greta

På lördagen var det dels hemresa för David och vi andra åkte in till Trollhättan och hälsade på Greta.

Vädret var ganska fint och efter det att alla kommit upp och kommit igång på morgonen så åkte jag med David upp till hans kompis Erik utanför Hunnebostrand och lämnade honom där eftersom han skulle åka med dom hema. Sen tillbaka och hämtade up alla och så åkte vi till Trollhättan för att hälsa på Greta.

Hon var lite förvånad och se och och jag tror att hon inte kände igen Ylva och Zarah först men hon kände igen mej direkt. HOn låg och sov när vi kom så att bli väckt av personer man inte känner igen kan väl vara lite förvånande. Men hon har nu fptt sett Hampus och Irmelie och givetvis oss alla andra.

I Trollhättan var det 16 grade och när vi kom tillbaka till kusten var det 23 grader så dte var ganska varmt och skönt.

Ylva lagade Korv Stroganoff till middag och sen tittade vi på Constantine filmen på tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.