Grand Canaria 2016 – Lördag

Sussat som en stock. Måste (precis som en del andra) säga att sängarna är jättebra på hotellet. Man sover jättebra. Speciellt om man har med sin egen kudde. Ja, jag är rolig och vill ha min egen kudde med mej när jag är ute och reser. Man får aldrig en riktig dunkudde utan det är nån hård polyester sak som gör att man har ont i nacken när man vaknar.

Idag är det en lugn dag. Vi har inget planerat utan ska bara slöa och sola.

Startade med frukost som vanligt. Sen upp och solade lite.

Framåt eftermiddagen så värmde vi på gårdagens chili con carne som lunch och tog resten av vinet till det. Gott.

Sen tog jag en simtur i polen medan Eva badade lite i bubbelpoolen. Jag tog lite bubbelbad också när jag kom upp och sen duschade man och gjorde sig i ordning för Tappas kväll nere i restaurangen.

Vi har ju sol på balkongen så det är ganska intressant att sitta och bara se på solen när den går ned över berget på andra sidan.

2016-10-01-19-08-50-hdr2016-10-01-19-26-552016-10-01-19-26-28

När solen gått ned så tänds staden upp och alla neonskyltar för alla affärer, barer och restauranger tänds.

2016-09-30-21-30-362016-09-30-21-30-26

Tapaskvällen bestod av föräter med en sallad, en Philadelphiaost och stek paprika röra på en lite smörgås, samt nån friterad boll med och och lök. Jag gillade den men inte Eva, och Philadelphiaost och paprika röran var jättegod.

Sen var det varmrätter. Lasagne, en köttpaj, lammgryta, fläskbitar i stark tomatsås, ett fiskspett, köttbullar i gräddsås, musslor, och paelija. Jag provade en del och allt var jättegott.

Och sen var det efterrätt med chokladpudding och en mousse med banan samt massor med frukt. Lite konstig smak på den moussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.