Helg med bak, besök och god mat

Då har det vart helg. Skönt. Även om jag har jobbat en del med EPP och så över helgen så har det vair lugnt och skönt.

Lördag

På lördagen så skulle dels barna komma på vägen till södertälje och firandet av susanne. Och jag hade även planerat att baka lite. EN skön avkoppling från allt annat med job, EPP och datorer.

Så jag gjode degen, im med jäst etc och allt verkade fint. Receptet sa att ha det lägnst ned i ugnen och det gjorde jag. Men tänkte inte på att det är en gasugn och all värme kommer underifrån. SÅ jag brände botten på bröded. Det blev jättegott omman ska bort den svarta kanten.

Runt 5 sen så kom Zarah, Robertm Ylva och Irmelie och hälsade på. Liten var ganska trött redan då men med lite mer kakor och bullar så vaknade hon till. Satt och pratade en stund och allt var väl. Det är roligt att dom kommer förbi och hälsar på. Även om vi pratar på datorn och i telefon nästan varje eller i alla fall varannan dag så är det roligt att se dom.

När dom åkt var det lite mer jobba och en del tv tittande.

Söndag

Idag var det EPP för stor del av dagen. Jobb, jobb, jobb. Men lite helg i alla fall. Hag unnade mej en god middag och åt Oxfile med råstekt potatis och bernaessås. Mycket gott.

Programmet som vi skrive går frammår och vi är nästan klara nu. Och det är en hel del som efterfrågar detta så detta kan bli roligt. Nu måste vi bara få till detta. Det blir spurt fram till Onsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.