Slö lördag med Harry Potter

Efter en ganska lång vecka med massor med jobb (som vanligt) vad det helg. Och lördagen kopplade jag av mycket. Var knapp framför datorn alls, vilket är ganska ovanligt för mej.

Först en lite not om min vikt. Den går nedåt ganska konstant även om saktar nu. Jag är nere i under 130 nu. Vågen står på 129.6 så det går framåt.

Mitt insulin behov går nedåt också. Efter operationen var jag ju nere i 40 enheter långtidverkande, men efter det att jag började äta vanlig man så gick mina sockervärden upp så jag ökade det upp til 80 enheter. Så jag är ju av med all korttidsverkande helt.

Men nu efter det att förkylning och annat är bort har mina sockervärden sjunkit stadig så nu har jag minskat till 60 enheter och ligger på bra sockervärden. Så jag stannar nog på detta ett tag.

Filmdag.

Förra nån vecka sen skaffade ju jag en BlueRay spelare. Och sen hade dom Harry Potter och dödsrelikerna del II på Coop när jag handlade.

Och efter det att jag tittade på Avatar så var det dags för denna.

Och videon var nog lika bra som jag kommer ihåg från i sommras, och det var en njutning att se slutet på alla Harry Potter filmer nu. Det får nog bli en hel BlueRay box med alla filmerna senare.

Men det som var mest interesant med filmen var nig det extra material som var med. Dom har nåt som heter Full Movie Mode, där man går igenom filmen scen för sen med kommentarer och extra material med dom olika skådespelarna, samt bortagna scener och extra avstickare till olika saker. Det tog ett antal timmar att se detta men det var det väl värt. Helt klart en extra dimension av filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.