Englandsbesök

I fredags kom Andrew och Jimmy hit. Dom hade åkt från England med Esbjerg till Harwich färjan på torsdagskvällen, från England till Danmark, och sen körde dom från västkusten på Danmark upp till Fredrikshamn och tog färjan till Göteborg. Dom körde lite fel så Andrew fick köra ganska fort genom Danmark för att komma i tid till färjan men dom lyckades med 5 minuter till godo.

Sen åkte dom upp från Götebokt och hit. Vi tog det lungt och drack lite kaffe och dom fick några smörgåsar eftersom dom var lite hungriga.

På lördagen startade jag med att steka lite bacon och ägg till frukost och sen bar det av in till Lysekil för att handla. Planen var att vi skulel grilla lite på kvällen och ha det skönt. Jag bjöd givetvis in Anita också. Inte roligt att sitta ensam här och vi grillar. Det blev marinera fläskfile, grippspett och ett paket med olika korvar, choritzo etc. Mycket gott. Det blev dock ganska kallt framåt kvällen så vi åt inne.

På Söndagen var det tid för lite nätverkspyssel. Wlan apparaten här nere bråkade och vi fick inte till den som den skulle. Så vi tog bilen in till Torp och köpte en ny. Och gick lite in andra affärer också.

Sen avslutade vi dagen med att dels åka ned till Oasen. Lilla lokala pizzerian och jag måste tyvärr säga att den har det gått utför med. Tidigare så hade dom ju en hel del olika andra rätter förutom pizza. Nu hade dom pizza, sallad, kebab, lövbiff och biffstek att välja på. Så det var nog tyvärr sista gången detta år som jag åker dit. Om man inte ska ha pizza i all fall. Dags att undersöka vad salladsbullar är på andra stället. Sen avslutade vi det hela med att titta på Poirot på tv4plus.

En skön helg.

2 thoughts on “Englandsbesök

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.