SciFi Fredag & hellylle norsk

I går var det fredag och som vanligt var det mycket SciFi att se på TV’n.

Det hela startade med StarTrek Voyager på TV4-SciFi kl 18:40 och sen fortsatte det med 2 avsnitt av Babylon 5, följt av StraTrek Universe på tv 6. Sen var det tillbaka till TV4 SciFi för att titta på en anime serie som jag faktiskt startar och titta på. Last Exile heter den och den är lite rolig i och med att det är till viss del 3d tecknat. Men mest beror det väl på att man kind of kommer in mitt i storyn utan massor med förklarande och nu vill man ha reda på vad dom olika sakerna vad. Så jag är väl lite fast.

Sen var det dags för sängen.

Jag staratde morgonen med att titta på Så ska det låta på svt.se/play eftersom jag missade det igår. Sen så tittade jag lite på förra avsnittet och där var Alexander Rybak med. Han är ju såååå norsk – kempeglad eller vad ska man kalla det. Men han är mycket duktig. Jag har inte sett nån som kan spela fiol som han. Han använde den som en gitarr nästan på en del av dom låtar han sjöng. Fantatiskt.

Nu bär det av in i EVE igen eftersom vi har den jobbiga pada aliancen som försöker hela tiden attakera oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.