Jag har blivit spotified

Jaja det har drabbat även mej. Denna nya fluga eller nya sätt att lyssna på musik.

Jag har varit lite traditionell och tyckt att jag klarar mej bra med mina CD skivor, inscannade till amaroc och nedladdade till min ipod, eller uppspelta på min squeesbox. Men i tisdags så fick jag en invite till spotify av en god vän och tänkte att jag får väl kort kolla också.

Sagt och gort, jag laddade hem freevarianten och startade och prova. Och jag gillar det. Dom har ortoligt mycket musik där.

Bland annat har jag hittat 3 skicor med Norah Jones som jag inte hade, 14 skivor med Gipsie Kings, och 9 nya skivor med Arrogant worms. Så man måste säga att det finns en hel del där att hitta och inte bara nya skivor. Bland annat hittade jag Spike Jones från 1959. Så mycket musik har dom.

Jag har nu även uppgraderat till Premium, så nu har jag några invites att dela med mej om någon vill ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.