Italien 2018 – Måndag 16/9 och Tisdag 17/9

Måndag morgon. Då var det dag att se om vi kunde få bilen reparerad. När jag pratade med Falk EuroAssis igår så sa dom ju att dom inte kunde fixa nå på söndagen, för då var allt stängt men att jag skulle ringa på måndag morgon så skulle dom fixa.

Då det var upp och äta frukost först. Hotellet hade en jättefin fukost, med massor med pålägg och även scramble ägg och annat, så mycket bra. Sen packa och ringa till Falk.

Dom svarade direkt att dom skulle skicka någon som skulle hjälpa oss att fixa bilen.

Efter en liten stund kom det en kille med en lite bärgare som sa att han skulle ta oss till en firma som kunde fixa bilen. Han gjorde en första koll och höll med mej om att det var remmen som hade gått av.

Sen var det upp med bilen på flaket. Jag kunde ju köra upp bilen så det var enklare än att försöka dra upp den. Men som sagt, inget annat än fläktremmen var ju trasigt så det gick bra.

Så ned till en verkstad som skulle titta på bilen. På vägen pratade jag lite med bärgaren, och han sa att han först hade pratat med lokala volvo verkstaden, och att dom hade sagt att dom hade tid att titta på bilen om 2 veckor. Men han insåg ju att vi behövde bilen typ nu, och hade ringt runt och kollat och hittade den som vi nu var på väg. Detta var ju precis vad vi behövde så jag inte mer än berömma falk assistans. dom gör precis vad man behöver.

Bilfirman var snabb. Det tog 45 minuter att fixa det hela, så vi 10 var vi på väg igen.

Vi körde upp genom tyskland och till Calle. Denna gång var vi ju lite senare, så det blev calle i Burg denna gång eftersom dom hade öppen längre.

Sen över med färjan till danmark och vidare hemmåt. Vi var i danmark vi 9 ca och sen körde vi mot sverige. Jag hade ju möte på tisdag vid lunch som jag behövde vara tillbaka till, så jag ville att vi skulle hinna in lite i sverige innan vi fixade ett hotell.

Så vi körde förbi malmö och sen åkte vi in på nästa. Och det var bara öppet till 10. Och nu var klockan redan en bra bit över 10. Så vi åkte vidare till scandic i helsingborg. Och när vi kom dit så visade det sig att dom var fullbokade. Tydigen så var det nåt em i handikapp bordtennis eller nåt i helsingborg så det var fullbokat nästan över allt.

Men receptionen på Scandic var bra och hjälpte med att ringa runt och kolla och Grand Hotell hade plats. Så det bar in där och upp på rummet.

Nu var klockan redan 1 nästan och vi behövde upp vi 5, men det blev lite sömn i alla fall.

Sen vart det upp vid 5 och resa hemmåt. Vi var hemma i tullingen runt 11 och sen bar det av in til jobbet och jag han in till mitt möte i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.