Pysselhelg

Jag då var helgen över. Den har vart full av korv som ni säkert har märkt på alla korvresensioner. Var har hänt då förutom korvar. Jo jag har varit huslig under helgen.

I lördags så var jag elektriker. För flera månader sen så borrade jag upp mina halllampor men jag gjorde inte färdigt detta med el och sladdar så nu var det dags för detta. Kvällarna börjar bli mörkare och man kommer att behöva lite mer ljus ibland. Så nu är detta fixat.

På söndagen var det städdag. Jag röjde bland alla gamla papper och skräp som samlat sig och åkte en sväng till tippen, eller återvinningscentralen. Nästa stora steg är nu att ta hand om alla kartonger och sortera ut allt gammalt och slänga en hel del av detta också. Jag är nog lite av en hamster men man måste skänga en del då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.