Taylors and Jones Italian Lamb korv

Det är interesant. Redan när man startar och steker denna korv så känner man skilladen på denna och till ex en nötköttskorv. Lamm luktar helt enkelt lite rundare och inte lika – hum – köttigt. Och med denna kryddblandning som består till stor del av olika örter har den en helt annan smak än beef och ppparkorven jag åt i morses.

Men inte på något sätt dålig. Denna korv smakr gott och är fyllig och rund i smaken. Man känner definitift av att det är oregano i kryddblandningen. Smakfull och möjligen lite mildare i smaken än beef and pepper.

3 thoughts on “Taylors and Jones Italian Lamb korv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.