Taylors and Jones Beef and Cracked Black Pepper

Efter att ha lärt sig misstaget igår så brynte jag korven långsamt och försiktigt. Sen åkte den in i ugnen för att stekas färdigt. Och det luktade gott i köket kan jag lova. Stekte upp ett Scrambled egg och dukade fram.

Och när man skar in i denna underbara korv så steg lukten fram av stekt nötkött och peppar och kryddor. Smaken Var god och påminde lite om deras Beef and Guinness men man kunde helt klar känna peppardoften. Smaken är god och inte lika syrlig som Guinness vaianten och pepparsmaken gör att den blir lite het och varm. När man biter in i den så känner man först köttsmaken, sen så kommer lite hetta från peppar som övergår i ört- och dom andra kryddorna och sen lägger sig en liten het eftersmak av pepparen över munnen. Mycket god korv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.