Tillbaka på kusten

Ja då har man klarat av andra jobbveckan. Och som avslutning på denna så har jag åkt tillbaka till kusten. Eftersom jag inte ska ha möten och dyligt den veckan som kommer tyckte jag det var lika bra att njuta av kusten en sista vecka.

Åkte ned i går, fredag och stannade som vanligt kort i kumla och droppade av post.

Sen vidare ned igenom regnskurarna. Jag var inne och handlade på torp och den lilla vägen ut från torp och ut till bilen gjorde mej genomblöt. Men det är ju bara vatten och det torkar ju.

Vattnet var en återkommande historia – även om det nu var is. När jag kom ned så visade det sig att jag hade missat och stänga frysen helt – det var en lite springa kvar öppen när jag hade hämtat sakerna jag skulel ha med upp till stockholm tydligen. Så inne i frysen var det en isbit av inte dess like. ALla lådor etc var helt faktfrusna och jag undrade hur detta skulle gå, men jag slog av frysen och sen in med varorna i kylen. Det gick inte ens att få ut den lilla skenan som leder av vatten så att det kan rinna ned i en skål när man avfrostar. Men det fick stå och tina.

Frmmåt 11 så var den i alla fall loss så jag kunde sätta en skål under den och låta det droppa ned. Var uppe en gång på natten och tömmde en nästan helt full skål och sen var det 1/2 till på morgonen. Men nu är det avklarat. Frysen på igen och allt inne och på plats.

Allt detta medans man tittade på sagan om ringen. Det var en del tid sen jag såd den. Många av alla filmer på DVD har ju kommit på avvägar med alla flyttar och med skillmässa och allt så det var trevligt att se det. Och ikv’ll kommer nästa del . Nice.

Nu ska jag ta det lite lugnt och ut i trädgården lite. Hörs senare.

2 thoughts on “Tillbaka på kusten

  1. Hej Jan!
    jag blev så paff då det var du som svarade på min dumma fråga på metro:) Kul att höra av dej. Tack för klargörandet jag var ganska nollad där:) Hoppas att allt är bra med dej. Härligt att kunna fara till kusten som du gör. Här hemma är ju bara skog o mygg.
    Sköt om dej! Maria

  2. Jodå. Det är bara bra – ja med undantag för ett litet ryggskott men det går säkert över. Och just nu är jag till och med i London.
    Sköt om dej du också! jan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.