Sommar igen

O vad härligt. I dag är det sommar igen. Det har regnat några dagar även om i går eftermiddag inte var så illa, så sen i söndags har det inte blivit mycket bad.

I Lördags hade vi planerat att åka ut med båten. Men den ville inte helt. VI lastade i startade och allt verkade bra. La ut från byggan och körde i 1 minuter långasmt ut mot hamnutgången, men då la motorn av. Skit. Startade igen, men den gick ytterligare bara nån minut. Vi paddlade tillbaka och lastade ut. Vad man kunde se var att en av oringarna på slangen in tillmotorn var trasig så vi hoppas att detta är det som är fel och att byta en sån fungerar.

Söndag

Bad. Härligt.

Måndag

Idag så kom Tobbe och Vike ned och ska vara här i en vecka. Vädret är inte så himla bra men roligt att dom kom i alla fall. David åkte hem så jag körde in honom till Uddevalla så han kom med tåget. Sen hade vi hade pokerkväll och spelade poker fram till 11 innan vi gav upp och gick och la oss.

Tisdag

Lite dåligt väder att starta dagen med men det blev bättre under eftermiddagen. Alla andra vill åka till Torp och jag hade ju lite jobb kvar att göra så jag stannade hemma med Pansi. Jag han klart med ett av mitt jobb under tiden så det var bra. Sen  åt vi Korn stoganoff och tittade på Allsång på skansen. Tobbes flickor var där och vi försökte se om vi kunde se dom men jag såg dom inte i alla fall.

I dag är det fint väder igen som sagt så nu ska vi nog åka och bada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.