Årets första dopp

Igår var det dags för årets första dopp. Solen sken från en nästan klarblå himmer och det blåste inte så mycket. Uppe vid stugan det var. Vi åkte ned till badplatsen för att bada och upptäckte att vinden låg på mot land och det blåste ganska mycket.

Och som det brukar göra så inne bar detta även att det fanns en del maneter att undvika. En massa blåmandeter fanns det ju alltid men nu var det en och annan rödmanet också att undvika. Vi klarade det ganska bra trots att Zarah blev lite bränd på ena foten så klarade vi andra oss ok.

Och det var varmt och skönt i vattnet. Lite kallt precis när man kom i men annars riktigt härligt. Jag skulel gissa att dte är 19 eller 20 grader i alla fall. Härligt.

Efter detta så körde jag in David och Lisa till Uddevalla. Lisa skulle ju åka hem och som vanligt är det enklaste sättet att åka tåg från Uddevalla.

När vi kom tillbaka så åkte vi upp till Oasen och toig en pizza till middag. Ingen orkade laga mat.

Sen ringde jag till Kent Olsson på Rixö båtklubb  för att göra upp en tid när vi ska få i båten. Han var som vanligt glad och trevlig och sa att vi kan försöka göra det som idag (Måndag). Så nu väntar vi bara på att han ska ringa så vi kan åka ned och fixa med detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.