Semester – haha

Semester sol och lugnt. Haha. Inte alls.

Lördagen startade med regn och rusk. När man vaknade så regnade det och var inte så mycket sommar inte. På med kaffet och komma igång så smått.

Sen ringde telefonen. Chatlinjen är nere, vi kan inte komma åt nåt och det går inte att ringa in till den var medelande. Så det vara bara att slänga sig på datorn och förska komma åt servrarna. Ingen förbindelse, och jag är nere på kusten. Så jag ringer upp lasse och väcker honom mer eller mindre och varna honm att han ev kan behöva åka ut till Lunda och kolla servrarna.

Sen grävde vi lite till och konstaterade att felet låg nog påvägen till lunda. Vi hade båda samma slutpunkt så det blev att ringa till verizons kundtjänst och som vi mistänkte så hade dom ett problem. Dom kunde inte säga direkt vad det var men dom hade strömavbrott i hela hallen i alla fall.

Så småningom kom strömmen tillbaka i alla fall och det var bara att starta och komma ihåg hur man startade upp allt. Vi hade ju inte startat om servrarna på år och dag, men allt kom igång efter en stund. Sen var det bara att jobba vidare och se till att alt fungerade som det skulle.

Verizon har fortfarande en del problem så jag var tvungen att göra några snabba ändringar för att tjänsten ska fungerar som den skulle, men till slut så fungerade allt som det skulle.

När allt var klart och man kunde ta del lugnt så spelade vi lite Trivial Persuit på kvällen innan vi gick och la oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.