En varm vecka

Den här veckan har det verkligen varit varmt. Solen skiner från en klarblå himmel och det är tur att man har en flält som går hela tiden annars hade det inte gått och jobba.

Detta borde bli sista veckan som jag är hemma i stockholm, och planen är att åka ned till kusten under helgen. Planen var väl att åka på fredag men jag kommer inte att hinna det så det blir troligen först till söndag.

Nätet är ju fixat där nere nu så jag kan i princip sitta där lika gärna och jobba. Det enda tråkiga är att man inte har alla tv kanaler som man har hemma, så jag komemr att missa en del tourchwood på tv, men jag har laddad hem dom så jag kan titta på dom på datorn i alla fall.

2 thoughts on “En varm vecka

  1. Hej 😀 ! Såg på aftonbladets bloggsida att du är rekommenderad 😀 Vad kul! Hur länge stannar du på kusten nästa gång? För jag orkar nog inte följa ed om det bara är några par tre dagar denna gång. Isåfall någon vecka eller längre. Hoppas allt är brà? hur går det med mina virusbeteckta datorer? Kram kram /Tuss

  2. E jag rekomenderad – var då?

    Jag åker ner nu för att vara där nere resten av sommaren.

    Och ingen lycka med datgorerna – den mindre toshiban – finns det några installationscd till den? Och min gamla ska jag försöka se om vi kan fixa när zarah kommer ned och tar med en extra cd spelare. Den som är inbyggd verkar inte fungera.
    Kram tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.