Födelsedags söndag 2015

Efter att ha gjort klart smörgåstårtan på lödagen var det dags för alla barnen etc att komma och besöka oss och fira dels Evas födelsedag samt Irmelies födelsedag också.

Vi hade sagt att folk kunde komma mellan 1 och 2 och först up på plan var Lottie, Sören och barnen.

Sen kom Linn, Johan, Loke och Svea tillsammans med mina barn och barnbarn. Så nu är det fullt i huset.

Vi startade med smörgåstårta och fika. Det finns som sagt både smörgåstårtan som vi gjorde dagen innan och princesstårta som Ylva hade med sig. Så ingen behövde gå härifrån hungriga.

Efter fikat så var det dags för present utdelning. Eva fick figurer som Alida och Elsa hade målat, och även Leif GW Perssons nya bok som jag vet hon önskat sig. Ja jag hade skvallrat för Ylva och Zarah :).

Sen var det Irmelies tur. Vi hade ju handlat kläder till alla barnbarnen, men först var det Imme eftersom hon fyllde. Vi hade köpt en fin skinjacka och en blus till henne.

Sen fick alla andra barnbarnen lite kläder också. Det är ju så roligt att handla åt som när man är i England. Vi fick reda på varför det är billigare i England. Tydligen har dom ingen moms på barnkläder, och bara det gör ju minst 25%.

Sen fick Ylva och Zara var sin toblerone och Lottie och Linn fick smörkakor (shirtbread biscuit). En mycket trevlig helg.

 

2 thoughts on “Födelsedags söndag 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.