En hög dotter

Vi (ja jag och Ylva) är ju nere på kusten för att klippa gräset och installera ny brandvägg etc här nere på kusten.

Vi åkte ned på Söndagen och det var en lugn och händelselös resa. Stannade på Torp och handlade och sen vidare hit ut. Allt var som det brukade och gräset var inte så vansinnigt högt så det ska nog gå bra att klippa. Vi fixade lite middag och det blev köttfärsröra.

Jag kopplade in brandväggen och den bara fungerade som den skulle – inga problem alls – wow.

Sen var det dags för att följa Valvakan. Dt var interesant att Piratpartiet fick 7.1% men ingen av dom vanliga partierna ens vill prata om detta vid intervjuerna. Hoppas att dom nu förstår att dom antagligen har gjort fel i IPRED frågorna och tar detta under övervägande.

På måndagen så var det ganska fint väder här ute. Solen sken mestadels med lite svarta moln på himelen. Så vi ägnade dagen åt att klippa gräs och fixa. Det gick ganska fort eftersom gräset inte var så vansinnigt högt, lite synd att dom gräsfröna som vi sådde förra gången inte tagit sig så mycket så det finns fortfarande en lite fläck kvar där det inte är gräs.

PÅ tisdagen så skulle ylva in och hälsa på sin kompis i Vänersborg. Innan det så pillade jag med näteverket och vi har problem med att ADSL länken går ned då coh då och det är irriterande. Jag kollade med telia i Torp och dom hade Zyxel modem hemma så jag svishade in och köpte ett för att se om det blev bättre. Nätverket är stabilare men inte helt perfekt. SÅ nästa gång när jag är nere här och har mer tid på mej får jag väl tillbringa tid i telias telefonkör och försöka raportera fel hos dom. 🙁

Ylva åkte till vänersborg när jag var tillbaka och sent om sider kom hon tillbaka – hög på adrenalin och jättglad. Hon hade fått sina tattueringar och till och med fått tatuera in en döskalle på honom. Här är bilderna:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

2 thoughts on “En hög dotter

  1. hej pappa!
    Tänkte bara tacka för pengarna och hoppas ni har det skönt på kusten 🙂
    Har inte laddat mobilen än, för det spöregnar här typ. Kanske inte så vidare trevligt. men men 🙂
    Tänkte också fråga när vi åker till kusten nästa gång och om det är på midsommar?
    Puss & kram/Tuss

  2. Puss dottern.Vi har det bra här och åker hem i morgon torsdag.
    Funderar om vi ska åka ned öber midsommar bara. Har startat och prata lite men vi får prata om det under helgen.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.