Plus och Minus för FixMyPhone

 Under semestern fick jag problem med min ipad och behövde reparera den. Och efter en del googlande så såg jag att det inte fanns not företag runt Lysekil som reparerade ipads. Närmaste var ett företag i Kungshamn, men efter att ha ringt till dom som visade det sig att dom bara fixa iPhones själv allt annat skickas bort. Och jag ville ju inte vara utan min länge.

Fix-My-Phone-LoggaSå jag hittade Fix My Phone i Göteborg.

Dom hade till och med en affär i stenungssund, men efter att ha kollat med den så visade det sig att även dom skickade en iPad till Göteborg.

Så man fick väl bita i det sura äpplet och åka ned och lämna den.

Tripp 1

Jag åkte ned till deras butik alldeles bredvid Nordstan i Götebord och lämnade in den. Tala om för dom att jag skulle tillbaka till Göteborg i dan därefter på eftermiddagen och om den var klar då så vore det jättebra. Inga problem, det fixar vi. Sa dom.

Jag skulle ju ned till Göteborg på tisdagen och hämna Linn i alla fall så att inte behöva åka extra betydde en hel del för mej.

Tripp 2

Så på tisdags eftermiddag åkte jag ned till Göteborg igen. Dels för att hämta Linn och sen också för att hämta ipaden. Parkerade bilen i parkeringsgaraget på Nordstan och gick över till FixMyPhone butiken för att hämta min ipad.

Men den var inte. Dom hade inte ens börja jobba med den. Killen som jobbade med service på ipd beklagade lite och sa att ingen hade talat om detta för honom.

Jag påpekade att både på inlämningskvittot att och dom hade sagt igår när jag lämnade in den att den skulle vara klar idag. Kollen som skulle laga den beklagade lite men inte så mycket.

Sur som ätticka gick jag därifrån, och ned och hämta de Linn.

Tripp 3

Till slut så ringde dom. På fredag morgon. Eller rättare sagt, jag ringde till dom och frågade och då sa dom att den blev klar i går kväll sent och att dom inte hunnit ringa ännu. Ännu sämre tyckte jag men jag sa inte så mycket.

Så jag åkte ned till Göteborg igen och hämtade den. Och nu var den sm sagt klar, men inte ens ett beklagade eller att dom var ledsna fick jag. Att skriva ned nåt sånt på lappen eller att komma ihåg att dom faktiskt “lurat” mej att åka ca 20 mil extra för denna reparationen fann inte på deras karta.

Slutsats

Så var är slutsatsen. Ja jag kommer inte att rekommendera att man lämnar in en ipad till FixMyPhone. Dom gör ett bra jobb, men har usla service metoder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.