Födelsedags helg

Veckan startar igen och helgen är över. Denna helg var en hel del småpyssel men inget bak eller annat speciellt. Den stora händelsen var att Zarahs kille Robert fyllde år och att vi hade födelsedagsfest för honom. Han precis som jag spelar en del PC spel och Zarah hadde skvallrat och sagt att han ville bland annat ha nya hörlurar med mic när han spelar. Så jag var nere på Claes Ohlsson och skaffade ett par Logitech Gamers och dom verkade han gilla så det var nog rätt i alla fall.

Det var roligt att träfaf alla. Det är väl en sak som är lite nedslående när man går isär. Man tappar lite kontakten med alla. Tidigare hade vi ju en ganska tät kontakt och både Ylva och Zarah var ganska ofta hemma och man träffade dom. Nu när jag är i Stockholm hela tiden är det ju lite längre. Men inte så långt att det inte fungerar att åka upp då och då.

Ylva skulle ha varit med på söndagen också men hon var ganska trött efter lördagen fest (hon var där då också) så vi pratade om att hon skulle komma ned med irmeli i slutet på veckan så då får jag ju träffa dom då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.