Virus och diabetes

Äntligen verkar det som om min långvariga virusinfektion släpper och min hals blir normal igen. Jag sover på natten utan att vakna och hosta som en galning och även om man är lite sträv i halsen på morgonen så verkar det gå bra. Nu är man vissrligen hosting och snuvig men det är ju hösnuva och även om jag äter antihistamin tabletter hela tiden hjälper det inte helt när det är för mycket.

Förra veckan när jag var hos doktorn och gjorde min vanliga checkup så hade jag lite sämre sockervärden och jag har ju märkt detta själv också och dragit upp min insuling injektion. Han tala om att detta är ganska normalt när man får en infektion och att insulinet fungerar sämre då så det kan man räkna med.

I går så märkte jag på eftermddagen att mitt insulin var lågt (kollade och det var på 3.4 vilket är på den låga sidan) och jag var tvugen att äta lite för att inte bli för darrig. Tack och lov har ju ju aldrig haft så där väldigt svängande insulinkänningar som en del har så man får väl tolka detta som om att jag nu nästan är klar med virus infektionen och nu kan dra ned lite på insulinet igen. Skönt.

Denna vckan och nästa är ganska hektiska. Björn ska ha sitt bröllopp nästa lördag och jag skulle ha behöft att åka ned till kusten. Jag tror att jag kommer att åka ned några dagar med start nästa söndag (den 7:e) och dels försöka få igång nätverket helt och installera nya brandväggen, samt att klippa gräset lite igen. Ska försöka vara duktigare detta året och inte låta det växa så mycket som förra året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.