Julfirande med mina barn

Ja så var det dags för jul med mina barn. Både Eva och Zarah jobbade ju under jul så det gick inte att få till en tid som passade innan trettondags afton.

Så nu i söndags bar det av upp till Zarah. Jag och Eva åkte ca 11 från Farsta, och upp till Uppsala. Irmelie var hemma hos Stefan och om Ylva skulle ha hämtat henne skulle det ta henna 2 timmar på bussen så vi hade gjort upp att vi hämtar henne och att Ylva åker ned till centralen, så blir det inte sån lång omväg att både hämta Irmelie och Ylva.

När vi var nära Stefan så fick jag ringa till Irmelie’s nya telefon som hon fick i julklapp. En ganska stolt liten dotterdotter svarade. 😀

trek_padSen åkte vi och hämtade Ylva och sen bar det av ut till Zarah.

Det var ett riktigt tråkigt väder, och dimman låg ganska nära backen så det kändes som att köra i bomull nästan. Men det var ju inte halt i alla fall.

Väl framme så var den en härlig eftermiddag med massor med gott kaffe bröd som Zarah hade bakat.

Och det var jätteroligt att se både alla barnbarnen, men framför allt Elinore och hur mycket hon hade växt på tiden som vi inte hade sett henne. Och det kändes som om Hampus hade växt upp lite och blivit en aning – inte mycket – men lite lugnare. Kanske behövs med en lilla syster också.

Sen var det ju julklapps utdelning också. Jag fick en jättefin anteckningsbok som Ylva hade målat en Star Trek logo på (ja det är den på bilden). Och sen fick vi en härlig korg med saft, vin, cider, vinbärsgele med mera från Zarah. Jätteroligt.

Eva fick en jättefint smycke som Ylva hade gjort själv och en handvirkad kudde av Zarah.

Sen bar det av hemåt, via Uppsala och Eriksberg och droppa av Ylva.

På kvällen kom johans bror över och hälsade på Linn och Johan och vi åt Flygande Jacob, och sen tittade dom på Ishockey. Det var Sverige Finland i junior vm tror jag. Jag är ju så inne i ishockey 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.