Första helgen på kusten

Jaha då har vi vart på kusten för första gången detta år.

I fredags så åkte jag, Zarah och Robert och Jessice ned och öppnade stugan för detta år. Vatten och annat skulle ju vara på så det var mer att få igång allt. Klippa gräs etc.

Fredag

Vi startade ganska tidigt på fredagen. Ursprungligen skulle jag upp till Zarah och hämta dom och på vägen hämta Jessice, men Susanne skulle låna Zarahs bil så dom kom till Märsta istället så det blev lite mindre för mej att åka.

Efter att ha packat om bilen och så så gav vi oss av. Efetrsom vi var i märsta åkte vi via sigtuna ned till enköping och sen vidare. Detta innebar ju att alla barnen ville att vi skulle stanna i Hummelsta och gp på godisvaruhuset. Jaja vad ska en stackars pappa göra 😉

Sen åkte vi in och hälsade på Majsan i Kumla. Detta var första gången jag var på nya kontoret så det var ju inte dumt att se hur det var. Vi passade på att ta lunch också när vi var där. Efter en trevlig stund och god mat var vi på väg igen.

Vi stannade och handlade lite mat på Torp och var framme run 18:30.

Allt var som det skulle – gräset ganska högt men inte för högt. Värmen på och så så det var bara stt sätta på skul och frys och sen koppla in TV och boxer boxen. Givetvis så fungerade inte kortet som det skulle men det brukar inte vara så efter att ha legat oanvänt en bra stund. Jag rinde Boxer och dom kopplade in det igen. Nu fick jag också reda på vilket som var huvudkortet och tvillingkortet. VI tittade på Så ska det låta och åt middag och hadde det trevligt.

Sen var det till att krypa till bädd och sova.

Lördag

Efter en god frukost startade vi och klippa och ta hand om trädgården. Gräset blev klipp och Zarah tog hand om trimmern. Jessice röjde i rabbaterna så det gick ganska fort. När vi väl fick igång en gräsklippare. Vi hade 5 olika eller så och vilka som fungerar eller inte är alltid lika interesant. Vi tog en sväng upp till Göfab och köpte lite mer tråd till trimmern och gräsfrö för att så där gräsmattan inte riktigt hadde tagis sej.

När vi var tillbaka så kom Anita och Pia ut och startade upp de huset som dom har. Trevligt att träffa dom.

Kvällen tillbringades givetvis framför TV’n och tittandes på Schlagerfestivalen. Grattis norge.

Söndag

Detta var hemresedagen. Resan var ganska händelselös och vi var hemma straxt efter 18. Lämnade av Zarah och Robert hos Ylva som hade deras bil. Sen ner och lämnade av Jessice i Märsta och sen hem.

Uppdraget var avklarat.

Tacka Alla som var med för hjälpen.

2 thoughts on “Första helgen på kusten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.