Häcken borta

Ja här skulle jag ju först skriva om resan till kusten och klippning. Men jag kom på att rubriken kan vara 2 delad.

Eva påpekade ju förra veckan att jag nu var tvungen att skaffa lite nya byxor för att min “häck” inte längre syntes i mina gamla byxor, så det var att åka och handla nya byxor.Jag fortsätter att gå ned, även om det nu går långsamt, men det är väl bra.

Kusten och Häcken

Eftersom det var en långhelg så hade vi beslutat att åka ned till kusten och klippa häcken. Vi hade ju ett par motorsågar av lite tveksam kvalitet, men Linn och Johan har en bra så dom lovade och åka med oss ned och hjälpa till.

Så vi åkte ned på onsdag eftermiddagen när Linn hade slutat och jobba.

Det var massor med kö ut ur Stockholm så det tok nästan en timme att ta sig från Stockholm till Södertälje. Men det vara bara att gilla läget och tuffa på. Vi var framme ganska sen, men det var inte så mycket trafik efter det att man kom förbi Södertälje. Som vanligt så fungerade allt utom betalkanalerna på TV’n,

Torsdag morgon startade med att jag ringde till Boxer och pratade om vårt kort. När man inte är där så verkar kortet hänga upp sig och man måste kicka ut en ny uppdateringssignal. Men genom att tala om att detta alltid händer och att dom oftast måste skicka en “STARKARE” signal för att få det att fungera så kommer den igång på ca 5 minuter, förutom att man givetvis får vänta i kö. 🙁

Efter frukost så bar det av ut. Jag och Eva åkte och handlade lite eftersom vi kom ned så sen på onsdagskvällen, och vi bara handlade det viktigaste då.

När vi kom tillbaka så var hela redan häcken nere och vi hade en jättehög att elda upp. Jösses vad Linn och Johan kan vara efektiva.

Vi tog även ned det trädet på baksidan som växte alldeles upp vid huset, och sen alla små saker som stack upp utanför bastun, så nu är det rent och fint.

Sen var det eldande och vi höll på med det hela resten av dagen och hela fredagen efter.

På lördag bar det av hem för att Linn skulle vara barnvakt och Johan skulle på ishockey, så vi åkte ganska tidigt på morgonen och var hemma staxt efter 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.