Första besöket av svea

sveaDenna helg var det dags för ett första besök av Svea.

Svea är en lite ChowChow valp. Ca 8 veckor gammal och en fin lite dam.

Linn har precis fått henne och på lördagen så skulle dom dels ut på stan och handla lite och sen skulle dom på en teateföreställning så man frågade om vi kunde ta hand om henne.

Och det kunde vi ju.

Så på lördags morgon kom Linn, Airi, Lotta och Amanda med lilla Svea. Airi skulle stanna hos oss under dagen för hon könde inte för att gå ute på stan, så hon var kvar hemma med oss också.

Som vanligt så älskar djur mej. Kan bero på att jag satte mej ned på golvet så hon mer eller mindre fick hälsa på hem på hundvis, dvs hon fick slicka mej ordentligt i ansiktet. Och hon är söt med sin blålila lilla tunga.

Efter en stund så fick hon leka lite med mej på golvet. Jag la mej ned och hon fick böka och bita lite som hon ville och jag givetvis bökade tillbaka och bet tillbaka också, och man kunde se att hon njöt som bara den.

Hon är ganska snäll och verkar vara rumsren redan. Vi lägger ut en tidning innanför dörren och om hon måste gå så går hon dit, men hela lördags vi hade henne så gjorde hon ingenting. Och tydligen så väckte hon Linn på natten och gnällde och ville ut kl 4 och då bajsade hon, så det verkar som sagt att hon är rumsren redan.

Efter att ha lekt, vart ute några gånger etc så fick hon ligga med oss i soffan och somnade som en stock. Hon snarkar lite sött när hon sover.

IMG_0247

linn och johan kom inte och hämtade henne straxt efter 12 på natten och då sov hon som en stock. Tittade upp lite kort och såg att Johan hade kommit men  ville sova igen, så det var bara att plocka upp henne och Johan bar henne ned till bilen.

Nu ska vi vara hundvakt igen på tisdag till och med torsdag, så vi får se hur det går då.

One thought on “Första besöket av svea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.