Ja rådjuren var glada i alla fall

Denna helg vad första gången på nyåret som vi var och besökte kusten.

Jag kunde komma iväg lite tidigare på fredagen så runt 2 så drog jag och Eva från Farsta med sikte på Rixö. Vi tog vägen förbi vätten och göteborg. Det är 10 minuters skillnad mellan att åka den eller örebro så det har inge större skillnad.Vi var framme ca 20 i nio och det var bara skymning och inte helt mörkt. Huset var barm och allt fungerade.

Ja inte TV som vanligt. 1:ann, 2:an och 4:an fungerade men inte betalkanalerna. Men det viktigaste på fredagskvällen var ju Lets Dance och se vem som blev utröstad, så det fick gå. Jag fick ringa på lördagsmorgonen till boxer och få dom att aktivera kortet igen. Vet inte vad det beror på, men denna gång ska jag försöka och låta den stå på 3:an och se om det hjälper.

Efter detta så var både jag och Eva ganska möra så vi däckade i sängen och sov jättegott.

När man kommer direkt från Stockholm så märker man verkligen hur tyst och lugnt det är på kusten.

Solen gick upp och man vaknade utvilad till lite fågelkvitter på morgonen. Jag var tvungen att jobba lite under dagen, men vi startade dagen (ja givetvis efter kaffe och frukost) att åka och titta efter lite frö och lökar. Dom hade inte mycket men straxt bredvid ligger ju handelsträdgården så vi åkte dit. Och dom hade en del. Bland annat massor med fina penséer.

Och eftersom Eva gillar att pilla i trädgården blev det några stycket att plantera i landen.

Så vi tog en lite tur till Lysekil och kollade hur lite folk det är där på vintern. Jag trodde att det skulle vara hel avfolkat som jag kommer ihåg det, men det var faktiskt ganska mycket folk. Det fanns till och med lite klädaffärer öppen som hade kläder ute på gatan för visning. Så helt dött var det inte.

Hem och plantera och jobba. Jag jobbade och Eva planterade.

Sen blev det lite skön lördagsmiddag och fångarna på fortet.

PÅ söndags morgonen vaknade jag först och satte på kaffet. När det luktade kaffe i huset vaknade Eva och kom ned.

Hon gick ut och tittade ut från dörren och skrek “Va f-n är detta?”. Så jag gick ut och tittade. Och alla ny satta blommor var avätna och mer eller mindre upprivna.

Några rådjur hade vart framme och haft en munsbit under natten. Ja ja , några fick en fin helg i alla fall 🙂

Sen bar det av hem och det var ganska lugnt hem också. Vi var hemma straxt efter 5 så nu hinner man slöa lite framför tv’n och slappna av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.