Hosting och 0 Grader i London

I går vad det första dagen på mitt englandsbesök. Vi åkte in till vårt hostingcenter i London. Det är ganska nära området där OS ska vara i london om 3 år så det byggs för fullt där.

Som vanligt hade jag roligt när jag ska checka in. Säkerheten har höjs lite där men jag finns ju med i listan så Andrew checkade in oss och sen fick vi visa ID – och jag tog givetvis mitt körkort. Och där står det Säll och inte Saell som jag brukar använda eftersom engelsmännen inte kan hantera ä. Så man fick förklara lite och givetvis så köpte dom det men det är alltid lika roligt att se reaktionen.

Efter att ha installerat den nya maskinen (ja den reparerade) så pillade vi lite med dom andra och sen bar det av till 0 grader – ja till Greenwich där vår kollega Rob bor. Så därför 0 Grader 🙂

På vägen dit var det som vanligt massiva köer i London och idag var det ingen skillnad. Dom hade spärrat av ett körfält på vägen ut från Hostingcentret och det gjorde att vi nog spenderade nästan 1 timme på att bara ta oss ut till en av de stora tillfartlederna 🙁

Vi gick ned på stan och åt lunch på en NoodleBar som i princip har kinesmat men med mycket nudlar eller spagetti som vi klaar det – jätte gott. Den var det hem och ta det lugnt hemma igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.