Jag har skaffat iPad

 Förra veckan var jag i England och hälsade på Andrew. Bara enkorv tripp över helgen eftersom det är mycket på jobbet just nu. Och jag skulle titta på nyheterna från Sverige så jag lånade andrews iPad. Och den är ganska trevlig att surfa på. Så jag har nu skaffat en egen. Det blev en iPad 3 med 64 gb minne. Så nu skriver jag från den via safari. Och det fungerar ju ganska bra.

Har hittat en del roliga? saker som man märker när man skaffat en iPad.

Dom flesta appar fungerar rakt av och många blir större eller utnyttjar skärmen bättre på en iPad än på min iPhone. Men några var jag tvungen att köpa om för min iPad. Bland annat var det informant som är den kalender app jag använde för kalender, godo med mera. Och den blev inte stor i ipaden genom att bara synca den. Jag var tvungen att skaffa en ny iPad version.

Men i huvudsak fungerar alla app’ar jag har

Nice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.