Årsmöte avklarat

I dag var det dags för årsmöte i Registrars.se föreningen. Jag har ju vart tillförordnad ordförande från det att vår förra ordförande Johanthan Sulo var tvungen att avgå eftersom han bytt jobb. Och gissa vad – jag blev omvald eller vald som ordförande för nästa år.  Och vi fick också in nytt folk i styrelsen. Det har ju vart en hel del frånfall detta år eftersom ombudskåren har blivit en ny registrarskår och en hel del personer har bytt arbete etc. Men nu har vi fått nytt folk på platserna som vi hade tomma.

Dessutom så har vi nu startat jobbet med att byta stadgarna. Det fanns ju en hel del editoriella ändringa (Ombud till registrars och NIC.SE till IIS osv) och detta är nu gjort – i all fall första delen. Dessa måste ju tas beslut på vid 2 årsmöten så första steget är klart nu och vi får göra sista beslutet på nästa årsmöte.

Efter det var det presentation av dom komerciella epp klienter som fanns för .se. Jag och björn var där från oss (min hals är ju nästan helt slut och jag kunde inte presentera själv) så björn fick göra presentationen.

Det var interesant och se dom andra och en sak som slog mej var att vi var dom enda som körde live – dom andra visade powerpoint presentationerna och inget live. Lite fegt men så var det.

Nu ska jag ta det lugnt och vila min röst. Även om den blivit bättre så känns det att man pratat en hel del idag trots att jag borde hållit tyst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.