körkort och epp

Ja då har man suttit på skolbänken igen. I går em var jag uppe i uppsala med Zarah, Robert och David. Anledningen var att vi skulle genomföra handledarutbildningen. Detta är en ny sak, när ylva och zarah tog sina körkort så behövde vi inte göra någonting sånt. Men det behövs nu. Det var mycket gammal skåpsmat men några bra saker och givetvis var ingen av oss tysta och vi satt ju längs fram så vi fick mpnga av lärarens frågor.

Men jag fick svar på en fråga som jag ställt tidigare om filkörning. Jag var osäker på vad som gällde när en gata är så bred att man har plats för 2 fordon i bredd på en sida. Gäller då filkörningsregler eller är det omkörning om man ska pasera. Och tydligen så kan man betrakta detta som folkörning trots att det inte är märkt som 2 körfält.

På jobbfronten har vi färdigställt vår EPP klient, och sluttestar vissa små delar. Jag skickade ut mailtill alla som var intereserade om att dom kan få startat och testköra det hela och idag ska vi lägga upp detta så att folk kan börja köra.

Det blir givetvis interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.