Söndagsbak

DÅ var det söndag igen. Skönt med lite ledigt.

I morse när jag satt och tittade på TV så var det Nigellas express, och det var ganska roligt att se att hon, precis som jag gillar att göra köttfärssås och bara äta såsen utan pasta. Jag e ju lite mer “ordentlig” och kallar min för kötfärsröra, men det är i princip samma sak. Baconbitar, lök, köttfärs, och paprika och en lagom del kryddor etc. Det blir gott och det var vad jag gjorde igår.

Idag så är det mer EPP jobb och fixa det sista, samt att jag ska bara lite bröd igen. Jag älskar att känna doften av nybakt bföd och att få ta några skivor bröd på morgonen som man har bakat själv är mycket gott. Så håll tummarna så att jag lyckats igen med att få till det hela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.