En period är över

Jag som alla som har läst min kära dotter blog >>> så har ju en period i mitt liv passerat. Efter en hel del försök och jobb så är det bara att inse att jag och susanne inte passar ihop. Det är inte ens fel att det händer och jag har säkert en del av skulden.

Jag kommer i alla fall inte att deppa och bli otrevlig utan jag hopas för framtiden att allt kan vara civiliserat och att det kan fungera bra. Jag har trots alt inga dåliga känslor mot min före detta och hoppas att det kan vara samma åt andra håller. Givetvis är man ledsen att det blev som det blev men livet går vidare.

Vi han ju i alla fall sälja huset och lösa allt detta på ett bra sätt i alla fall.

Susanne vill jobba med sitt nya företag och jag hoppas att hon har all lycka där.

Vi har ju det lite enklar än många andra att splitta upp. Jag har min jobblägenhet i stockholm, så nu får det bli fart och fixa till den ännu bättre. Jag flyttade ju upp från 4:e till 6:e våningen eftersom dom byter stammar etc i huset så lägenheten är ny och fräch och renoverad. Jag fick till och med välja tapeter etc som jag ville ha. Nu ska bara allt fixas. Jag har halva mitt bohag där i lådor och annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.