Kalleproblem löst för helgen

Ja dottern har ju fått nytt hus och vi kommer att vara hos henne och fira jul. Men det var ett problem. Dom får internet och digitaltv den 8:e januari, så det betyder att vi inte skulle ha haft kalle på julafton. Mycket annat kan man vara utan med detta vore ju kris.

Men vi har ju 2 boxar med Boxer som vi normalt har till sommarstugan, så igår letade jag efter detta. Vi viste att vi tog hem dom från sommarstugan men inte var dom blev av, men efter en del letande så hittade jag dom.

Så nu är kalle till jul säkrad :).

Annars är det full fart med jobb till både nya servrar till filipinerna och EPP.

One thought on “Kalleproblem löst för helgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.