Valborg, 1:a Maj och Hampus fördelsedag

 Det har vart en härlig helg med mycket vacker vädet.

Det hal startade med lördag och tömma Rogers pappas förråd och lägenhet i Knivstad.

Vi hyrde en kärra på Statoil i Knivstad och sen åkte vi och hämtade alla saker och Ylva och Roger gick igenom allt, Det som skulle slängas åker till återvinningsstationen och det som skulle sparas tog vi med oss upp till uppsala och till Zarah.

Efter två resor till återvinningsstationen så bar det av upp till Zarah. Vi lämnade av Roger och kompisen i Uppsala, hämtade Irmelie och sen ut till Zarah.

Och där blev det grillning av.

Det var ganska skönt väder och hampus och irmelie likte en hel del ute på gårde medans vi grillade.

Hampus har fått en mini motorcyckel, med motor och allt men han är lite för liten att köra den så än så länge fungerar den som en drag kärra. men han uppskattar den mycket, och det gjorde Irmelie också.

Sen på kvällen bar det av he,,åt. Vi (jag, ylva och irmelie) åkte och hämtade irmelies hund hos stefan eftersom dom skulle få en litet bebis och ylva skulle vara hudvakt och sen körde jag hem dom. Var hemma ganska sent. Jag tror att klockan var efter 10 när jag kom hem men man kunde ju sova lite på söndagen så det var ok.

På söndag var det lite jobb först och sen fock jag besök av en god vän.

I övrigt en lugn och skön helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.