Kort helg på kusten

Denna helgen var det dag för att åka ned och kontollera att allt var ok nere på kusten. Jag skulle på både läkarbesök och tandläkarbesök på fredagen, så efter det att tandläkaren var klar kl 13:30 så bar det av nedåt.

En rolig sak först var mitt läkarbesök på morgonen. Jag hart ju haft lite högt blodtryck på grund av min vikt i ett antal år och ätit medicin för detta. Jag har visserligen inte slutat med medicinen, men nu var blodtrycket nere på 127/74 vilket fpr anses som normalt för min ålder tydligen. Med diabetes vill dom att det ska vara under 130 och som sagt, det har jag lyckats med nu.

Resan neråt gick lugnt och fint. Det var väldigt lite trafik och allt rullade på bra.

Runt 7 var jag i Uddevalla och gick in på torp och handlade. Dom hade precis stängt charken och höll på och plockade ihop men jag längtade efter grillat revbensspjäll och dom hade inte packat ned det så jag fick lite. Lite mer mjölk, smör, knäckebröd och annat nödvändigt och sen bar det av vidare.

Hon var strax efter 8 när jag var framme.

Allt fungerade men det var lite kallt så jag ökade värmen, kollade att nätverket fungerade och slog på tv’n. Det tog ett tag att få igång digitalboxen eftersom kortet skulle uppdateras, men det var bara att vänta.

Det var lite ruggigt och kallt på natten men jag tror det beror på att det tar lite tid att få igång och värma upp allt, så nästa gån ska jag nog köpa ett par små fläktar att ha med mej som man kan köra lite för att jaga upp värmen direkt när man kommer dit.

Det ser definitivt grått och ruggigt ut. Lördagen tid jag det bara lugnt och inte gjorde mycket.

På söndagen bar det av hemåt på morgonen. Jag hade ett kundbesök i Örebro på vägen så jag var hemma runt 7. Pust – en lång dag, men nu vet man att kusten är ok och allt är väl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.