Problem efter operation – trevligt?

I går så lagade jag mat som jag brukar på helgen. Detta är dock ett litet problem. Med tanke på att jag nu äter mycket – och jag menbar mycket mindre, så blir det ju ganska mycket mat. Så nu for man lagar för hela veckan.

Det låter kanske lite tråkigt, men man vänjer sig.

Denna veckan så var det köttbullar på menyn.

Det var köttbullar, potatis, gräddsås och stekt lök. Och det blev 9 potioner med mat. Jag gjorde potatis till 6 potioner som jag kyler/fryser med potatis och sås, inklusiver det jag åt till söndagsmidda. Samt att det blev ytterligare 3 potioner med bara kötbullar, sås och lök som jag får koka potatis till vid ett senare tillfälle.

Så det är en litet matbudget nu. Men det är väl bra.

Och vikten går fortfarande ned – är nu nere i under 135, i morses så stog vågen på 134.9, så det är ca 30 kg nu som man har tappat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.