Årets första gräsklippning

I torsdags bar det av ned till kusten för att ta hand om gräset. Vädret blir j mer och mer sommarlikt och jag var ganska säker på att det var dags nu. Ylva hade lovat att följa med så jag åkte upp till Uppsala och hämtade henne på morgonen och sen åkte vi ned.Det var ganska lite trafik och resan gick fort och bra och vi handlade lite som vanligt på Torp.

På fredagen så var det dags för sysslorna. Vi tog och åkte ned med gräsklipparen till Raketservice så att den får en välbehövlig service. Vi tog även med den gamla cykeln  som stog i källaren för att ylva skulle kunna ha den hemma i Uppsala. Irmelie cyklar bra nu så Ylva behövde en själv. Men däcken på den hade helt torkat. Sen åkte vi och köpte ny bensin till gräsklipparen. Jag hade provar och se om den startade med den gamla men den gjorde inte en ett hostande.

Men med ny och fräsch bensin i tanken startade den med en gång. Ylva var jätteduktig och klippte. Det var nog tur att vi gjorde det nu för det började bli lite högt och en vecka till hade nog inte vart bra.

Så i morses gick jag ut och tog några kort innan vi åker hem.

Nu bär det av hemåt efter frukost och packning.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.