Valborgshelg och Hampus födelsedag

Som vanligt när det gäller valborg så var det grillning hos Zarah och Robert som gällde.

Och i år så var det ju hampus födelsedag på 1:a Maj också så det passade vi på att slå samman.

Jag hade pratat med Zarah och Robert innan så jag viste lite vad Hampus behövde, så när jag åkte och handlade på fredagen så var det en extra avstickare till baravdelningen som gällde. Dom hade både det vanliga brio-pusslet med klossar i oliak former som skulle ned i en låda med motsvarande hål, eller så hade om magnetiska (inte så mycket visade det sig) klossar. Och jag tänkte att med en låda som man ska ha klossarna i, så kommer någon (mamma eller pappa) att behöva ta ut dom hela tiden när man fptt i dom så dom andra byggklossarna var nog mera “självgående” leksak. Så dom valde jag.

Sen så behövde han shorts till sommaren (storlek 86 sa Zarah) så jag letade efter det, men det enda dom hade var ett par byxor i storlek 86 så det fick det bli.

På lördagen runt lunch så bar det av upp till Uppsala, eller rättar sagt Kertinbo. Jag hämtade folk på vägen eftersom jag åkte förbi Harbo och var framme runt 3.

Vi förberedde maten, jag gjorde min “vanliga” grillsås, och sen var det dags att tända grillen. Hampus hjälpte till lite också, i alla fall med att slicka av visparna (Ursäkta kvaliten – är inte helt överens med iphonen ännu som kamera).

Maten var jättegod och som avslutning fick vi kaffe och tårta som Zarah hade gjort själv. Jättegott.

Sen bar det av hemåt och jag var hemma runt 1 på natten. Det var 0 grader på några ställen på hemvägen – pust – kallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.