På kusten med rörmokare

I onsdags åkte jag ned till kusten. Stannade på vägen och hämtade och lämnade saker hos Majsan och pratade en stund. Sen bar det av vidare ned till Trollhättan och Patrik.

Patrik hade köpt 2 stolar från nån i Norrtälje och dom kom och lämnade dom till mej för några veckor sedan och dom tog jag med ned nu när jag skulle åka till kusten.

Så det blev ett litet kort stopp i Trollhättan och sen bar det av vidare. Stannade och handlade i Torp och sen bar det av ut till kusten.

Jag var framme ca halv åtta så det tar en dj-a tid att åka men det är skönt när man kommer fram. Huset var ganska varmt så jag fick till och med öppna och vädra lite på övervåningen så att det inte var för varmt när man skulle sova.

Jag kollade bastun men vattnet var inte på trots att jag hade pratat med Magnar tidigare om detta så det var bara att ringa på torsdagsmorgonen. Han lovade att nån skulle komma och titta på det. Dom hade haft vansinnigt mycket att göra.

Jag åkte och handlade lite och hem igen och tog det ganska lugnt.

På långfredagen kom en av Magnars rörmokare och satte på vattnet. Och så enkelt skulle det ju inte vara. Först så hade det vart en liten båge på ett av rören i källaren så det hade frusit. Så det vara bara att byta och fixa det. När han sen slog på varvattenberedaren så gick säkringen. Förhoppningsvis så var det vattnet från det skadade röret som gjorde det för efter avtorkning och så så verkar det nu att fungera.

Så nu väntar jag bara på att vattnet ska bli varmt så jag kan ta en härlig dusch här nere.

Glad Påsk till alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.