postar dåligt

Som ni kanske har märkt så har jag varit lite dålig på att posta den senaste veckan och det beror på att jag har fått en ny iphone. Det var inte så svårt att få igång den förutom att jag hade problem med att få över alla mina kontakter.

Normalt när jag har bytt telefon så har jag enkelt flyttat alla kontakter till SIM kortet på gamla telefonen. Flyttat simkortet till nya telefonen och lagt över alla adresser till nya telefonen från SIM kortet. Men icke sa nike. Till iphonen så får man ett nytt SIM – ett mikro-sim. Dvs set passar inte i gamla och det gamla passar inte i min iphone. Se det gicke inte.

Nästa försök var att skicka dom via Bluetooth. Ingen lycka där heller. Min ericson vill inte prata med min nya iphone. Så det var ingen lycka det heller.

Så då försökte jag att skicka det som SMS men det fungerade inte heller så jag slutade och knappade in alla mina adresser på den nya iphonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.