Första veckan hemma

Jaha då har man varit hemma en vecka. Jag åkte ju hem från kusten förra veckan och det gick lungt och fint. Lite tråkigt att stänga ned kusten för vintern, men med nya värmesystemet ska det ju bli bättre och vara varmare så jag kan åka dit ned oftare utan problem. Jag funderar på att åka ned den första helgen i månaden för at se till det hela men vi får se hur det går.

På måndagen var det tillbaka ut på stan och ned till congrex.

Tyckte att jag åkte tidigt men det tog mer än 60 minuter att åka från farsta (ja hökarängen) till stadshagen där congrex ligger. Pust.

Tisdagen bar det av ned till IIS nere vis skanstull. Tack och lov så går det fortare in där så man slipper att komma fram irriterad över trafiken i stockkholm.

På onsdagen var det jobb hemma och telefonmöte med registrars.se. Torsdage och fredag var det läkarbesök. Jag skulel ha min årliga genomgån av CPAP masken som jag har för att inte snarka. Så jag var där och hemtade all mätutrusktning och sen var jag tillbaka på fredagen och gick igenom detta. Det ser ut att fungera bra och jag tycker ju själv att jag sover ganska gott så det är inte mycket att klaga om.

Nu är det helg och jag ska tillbringa helgen med att spela EVE lite. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.